15 Eylül 2016 Perşembe

Clash Royale Efsanevi Kart Nasıl Çıkarılır ?

Clash Royale Efsanevi Kart Çıkarma


Bu yazımda Clash Royale'de nasıl daha fazla efsanevi kart çıkaracağınızı , bulacağınızı sizlerle paylaşacağım. Öncelikle bu yazdıklarım yabancı bir Clash Royale bloğundaki yazıların çevrilmiş ve değiştirilmiş halidir. İngilizcesi olmayan arkadaşlar için böyle bir şeyi paylaşma gereği duydum. 

1 : Clash Royale'de daha fazla efsanevi kart için en maliyetli yöntem bu. Oyuna para yatırıp gem(yeşil taş) alıyorsunuz ve bu taşlarla süper büyülü sandıklar çekiyorsunuz. Peki bu sandıklardan efsanevi kart çıkma olasılığı nedir ? Bahsettiğim yabancı blogdaki arkadaş bir araştırma yapmış. Şöyle ki; Arena 9'da bu sandıkların birinden 5 efsanevi karttan birinin çıkma olasılığı %40'mış. Tabi ki bu sandıkları almak biraz pahalı. Dev Sandık ve Süper Büyülü Sandıklardan efsanevi kart çıkma olasılığı daha yüksek. Oyuna 100$ yatırıp 3 adet süper büyülü sandık alırsanız bu sandıklardan efsanevi kart etme şansınız %78. Efsanevi kart elde etmeme oranı ise %22.

2 : Arena 9'da bu kartları altın ile satın almanızda mümkün. 40.000 altına bir adet efsanevi kart edinebilirsiniz. Bu da yaklaşık olarak 2,000gem değerinde. Bu yazıyı okuyanların çoğu Arena 9 seviyesinde olmadığı için yöntem 1'i uygulamak daha mantıklı olacaktır. Çıkmama ihtimalini ve yatırdığınız paraların da boşa gitme ihtimali hiçe saymamak gerek.

3 : Bu işler aslında biraz da şans işidir. Ben ilk efsanevimi ücretsiz sandıktan çıkarmıştım. Bana kalırsa oyuna para yatırmak biraz gereksiz kaçıyor. Her türlü sandıktan bu kartların düşme olasılığı var. "Ben para yatırmam , Arena 9 seviyesinde oyuncu da değilim" diyorsanız mecburen şansınızı beklemek durumunda kalacaksınız.





yukarıdaki videodan Süper Büyülü Sandık açılımını izleyebilirsiniz.
Show comments
Hide comments

1 yorum: