18 Aralık 2016 Pazar

Clash Royale Lav Tazısı Destesi

Clash Royale Lav Tazısı Destesi


Aşağıda paylaşmış olduğum lav tazı destesi sayesinde hesabınızı Arena 7'ye kadar çıkarabilirsiniz. Desteleri yabancı bloglardan alıp kendime göre yorumluyorum. Lav tazısı destesi Arena 4 ve üzerisi için hazırlanmıştır..

Deste :

Clash Royale Lava HoundClash Royale Minion HordeClash Royale MinionsClash Royale Spear Goblins
Clash Royale ValkyrieClash Royale Fire SpiritsClash Royale ArrowsClash Royale Cannon

Lav Tazısı : Destenin en önemli kartı. Kartın temel amacı kulelerden gelen hasarı üstüne almak, tanklamak. Lav Tazısı öldükten sonra ortaya çıkan bebelerde yüksek hasar kaynağı.

Minyonlar : Bu kart lav tazısının arkasından salınıp kuleye hasar vermesi için desteye konulmuş. Aldığım kaynak destenin en önemli kartlarından olduğunu belirtsede bana göre değiştirilebilir.

Minyon Sürüsü : Ne kadar çok minyon o kadar çok hasar :) Tanklanırlarsa gayet iyi hasar çıkarabilirler. Rakibin destesinde ok varsa -2 iksir geride kalmanıza sebep olabilirler.

Mızraklı Goblinler : Destenin iksir ortalamasını dengelemek için düşük maliyetli kartlardan. 

Valkür : Alan hasarı gayet etkili bir kart. İskelet ordusu gibi kartları counterlamak için birebir. 

Alev Ruhu : Düşür iksir maliyetli olmasına karşılık rakibin toplu birim kartlarını temizlemesiyle sizi iksir bakımından öne geçirecek bir kart.

Oklar : Minyonlar , Minyon sürüleri , Goblin gibi toplu birim kartlarını countarlamak için destede bulundurmanız gerekiyor. Kesinlikle değiştirmemenizi tavsiye ediyorum.

Top : Savunma bina kartlarından. Yerine bomba kulesi düşünülebilir fakat hem iksir ortalamasını artırmasından dolayı hem de destede aynı zamanda alev ruhlarının ve ok gibi toplu hasar kartlarının bulunmasından dolayı tavsiye etmiyorum. Belki Tesla ile değiştirebilirsiniz.

Deste Taktikleri : 


===> İlk olarak lav tazımızı arenaya salıyoruz. Rakibin yüksek olasılıkla karşılık vereceği kartlar minyon sürüsü yada minyonlar olacaktır. Bunları ok veya alev ruhları ile temizliyoruz. Arkadan valkürümüzü daha sonrada minyonlar veya mızrakçı goblinlerden birini salıyoruz. Bir zahmet o kule düşsün artık...

===> Valkür-Alev Ruhu-Minyon sürüsü ile de lav tazısı olmadan hatrı sayılır hasarlar çıkarabilirsiniz.

===> Domuz binici , dev gibi bina saldırı kartlarına karşılık top kartınızı etkili kullanın ve temizleyin.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder