26 Ocak 2017 Perşembe

Clash Royale Süper X-Yayı Destesi

Clash Royale X-Yayı Destesi


Düşük seviyede 3000 kupaya rushlamak için en iyi X-Yayı Destesi.

Yeni bir deste ile karşınızdayım. Bu desteyi başka bir yabancı blogdan alıp kendi yorumlarımla bloğumda paylaşıyorum. Kaynağın kendisine gitmek için sayfanın sonundaki linke tıklayınız.

Seviyeniz yüksek değilse ve buna rağmen yüksek arenalara ulaşmak istiyorsanız bu deste tam size göre. Aşağıda paylaşacağım video ve resimler tamamiyle alıntıdır. Herhangi bir sorun teşkil etmesi durumunda yazıdan kaldırılması mümkündür..

Destenin Genel Görünümü :



X-Yayı destesi yukarıda görmüş olduğunuz kartlardan oluşuyor. Desteyi hazırlayan kişi 2 level X-Yayı kullanarak 3000 civarı kupalara erişmiş. Tomruk yerine çarp kartını da kullabilirsiniz. Pek bir şey değiştirmeyecektir.


X-Yayı Yerleşimi : 


X-yaylarını resimde gördüğünüz gibi taç kulelerini menzili içine alarak köşelere yerleştirin.


  • İksiriniz karşıya göre avantajlı konuma geçmeden x-yaylarını oyuna sürmeyin.
  • Felaket kulesini rakipten gelen tank saldırılarına karşı kullanın.(veya yapı saldırı birimlerine karşı)
  • Deste alan etkili hasarı yüksek bir deste olduğundan çoklu birimlere karşı zorluk çekmezsiniz.
  • 1 dakikadan az zaman kaldıysa ve siz skor olarak öndeyseniz x-yayını ortaya çekip savunma yapabilirsiniz.
  • Prens gibi birimleri iskelet ordusu ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Deste Kartları : 

Tomruk : Alternatifi çarp. Çarp son güncelleme ile nerflendiğinden dolayı destede birincil olarak tomruğu tercih edin. Kara birimlerine karşı gayet güçlü bir kart. Kartın X-yayı destedeki temel işlevi X-yayına doğru saldırıya geçmiş birimleri durdurmak.

Buz Ruhu : En büyük artısı deste iksir oranını düşürmesi. Saldırılara karşı savunma olarak kullanılabilecek düşük maliyetli birimlerden. 

Buz Golemi : Düşük maliyetli süper sağlam tankımızdır kendisi. Rakibin x-yayına olası saldırılarına karşı tankla hasarı üstlenip temizleme birimleri ile önünü açarak karşı saldırıya geçebilirsiniz.

Felaket Kulesi : İşlevsel savunma kartımız. Tankları eritmede birebir olduğundan destede bunun kullanıldığını düşünüyorum. Destenin olmazsa olmazlarından diyemeyiz.

Alev Topu : Destedeki temel işlevi x-yayımızı korumak. Rakibin olası toplu birim kartlarını alev topu ile kolayca temizleyebilirsin.

X-Yayı : Başlıktanda anlaşıldığı üzere destenin ana kartı. Savunmada ve saldırıda büyük rol oynuyor. Konumlandırılmasını yukarıdaki resimlerde gözüktüğü şekilde yapınız. Daha sonra birimi olası saldırılardan koruyun.

İskelet Ordusu : Çoklu birim kartı. Rakibin prens gibi kuvvetli birimlerini bu kart ile temizleyebilirsiniz. Açık bulduğunuzda x-yayının tersindeki taç kulesine sadece bu kartı bırakabilirsiniz fakat öncesinde rakibinizin iksir durumundan emin olun.

Mega Dalkavuk : Destedeki temel işlevi hava savunması. Hala gücünün yerinde olduğunu düşünüyorum. Alternatifini düşünmedim fakat destenin olmazsa olmazlarından değil. İsteğe bağlı olarak değiştirebilirsiniz.

Olası Saldırılar : 

Dev,domuz binicisi gibi savunma birimi yıkıcı kartlarına karşı Felaket Kulesini hasarı üstlenecek şekilde konuşlandırabilirsiniz. Rakibiniz sadece dev kartını size karşı gönderdiyse felaket kulesi giderek artan yüksek hasarıyla devi x-yayına 3. vuruşu attırmadan temizleyecektir.

Havadan gönderilen balon gibi savunma birimi yıkıcı kartlarına karşı felaket kulesini tamamiyle hasarı üstlenicek ve x-yayına hasar yansıtmıcak şekilde konuşlandırın ve arkasından ufak birimler salarak durdurmaya çalışın.


Deste Videosu : 





Deste fotoğrafları ClashRoyaleArena.com sitesinden alınmıştır. Video Corossive Logic kanalından alınmıştır. Doğrudan alınan video ve fotoğrafların kaynak sahibine sorum teşkil etmesi durumunda kaynaklar sitemden kaldırılabilir. 

X-Yayı destesini denedikten sonra görüşlerinizi yorum atarak belirtirseniz sevinirim.


Show comments
Hide comments

3 yorum:

  1. guzel deste kullanılır

    YanıtlaSil
  2. Instagramdan Bana Ulasabilirmisin Kullanici Adim Josikalp

    YanıtlaSil
  3. Ya efsane ama buz ruhu yerine top arabası aldıkmı tam efsane

    YanıtlaSil